Milliyet Ege’den 90+3 Karşıyaka

Milliyet Ege'nin usta kalemleri, haftalık analizleri ve yorumları ile İzmir takımlarını değerlendiriyor...

 Milliyet Ege’nin usta isimlerinden Karşıyaka analizi.

Bülent Buda: Fazla heyecana gerek yok. Sakin kalarak, kazanmak en önemlisi. Hesaplar neydi, nereye döndü. Dipten gelerek kramponlarını uzatsalar beşinciye dokunacaklar. Yenilmeyen bir takım oldular.

Fatih Tanfer: Karşıyaka Play Off yarışında rakibi olan Osmaniyespor’dan 1 puanı alarak hızla ve coşkuyla Play Off yarışını zorluyor. Ekip olarak yapısal özelliklerimiz gereği tevazuyu severiz. Biz söylemiştik demekte bizim anlayışımız değildir. Ama ne mutlu yazılarımızı takip eden vefakar Karşıyakalılar haftalar önce 90+3 ekibi olarak sizlere, bu Karşıyaka Play Off mücadelesinin içinde olacak dedik. Çünkü Karşıyaka’nın nasıl bir mücadele takımı olduğunu, inancını ve genç yeteneklerinin her geçen gün büyük bir gelişim göstererek takıma katkıda bulunduklarını ifade etmiştik. Yani Cenk’i, Metin’i, Mustafa Aşan’ı, Arif’i, Batdal’ı, Muhammet Fatih’in kardeşlerine verdiği destekle nasıl bir takım olduklarını izliyoruz. Müthiş seyircisinin de desteğiyle Karşıyaka gurur veriyor. İşte bu hafta sahada 1999 doğumlu 3 genç oynadı. Fazla söze gerek var mı? Semtin evlatları, semtin takımını her geçen gün yukarılara taşıyor.

Mehmet Demirtaş: Karşıyaka sezon başından bu yana her alanda mücadele ve savaş veriyor. Ellerinden geldiğince, dar olanaklarla başarmaya çalışıyorlar. Kötü gittiler, yoruldular ve düştüler. Ama asla pes etmediler. Bulundukları yer pes edenlerin değil, savaşıp hayal edenlerin bulunduğu bir ortam. Onlar da takım, camia ve taraftar olarak bu durumun net bir şekilde farkındalardı. Şimdi de kazanmaya, pes etmemeye ve ayakta durmaya yönelik attıkları adımları bizlere izletiyorlar. Gerçek Karşıyaka’yı hepimize hatırlatıyorlar. Siz yürüyün Karşıyaka’nın temiz gençleri. Arkanızda Karşıyaka var…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

İlgili Haberler

Başa dön tuşu