Milliyet Ege’den 90+3 “Nihayet Kaf Kaf”

Milliyet Ege'nin usta kalemleri, haftalık analizleri ve yorumları ile İzmir takımlarını değerlendiriyor...

Milliyet Ege’nin usta isimlerinden haftalık Karşıyaka analizi

 

Bülent Buda: Mesut Toros’un gidişi dramatik, üzüldüm. Futbol böyle bir şey. Başarıların hızlı unutulacağı dinamik bir alan. Soner ile Atilla uyumlu iki iyi arkadaş. Deneyimleri, birikimleri birbirlerini tamamlıyor. Takım yanlış bir yörüngeye girmişti. Umarız bu galibiyetle yönünü düzeltir, önünü açar. Koşmaya, kazanmaya başlar. Akıl vermek sevdiğim şeylerden değil. Öğreticiler ile oyuncular zihinsel, fiziksel yorgunluğu yoğun yaşıyorlar. Elbette başarılı olmak isteyeceklerdir. Kafalarının rahat olması koşuluyla.

Fatih Tanfer: Karşıyaka, 1877 Alemdağspor’u 63. dakikada Doğukan’ın attığı golle 1-0 yenip hem rahat bir nefes aldı hem de yeni Teknik Direktör Soner Tolungüç’e ‘Hoşgeldin’ dedi. Puanlarını da 4’e çıkarıp 13. sıraya yerleştiler. Bu hafta 5 gün içerisinde cumartesi Fatsa BLD. deplasmanında, çarşamba günüde evinde Kemer 2003 ile karşı karşıya gelecek. Belki çok erken ancak 13 puanla Kocaelispor’un liderliğe yerleştiği bir ortamda bu yarıştan kopmamak adına artık galibiyetler Karşıyaka’ya yakışacağını ve adım adım zirveye götüreceğine inanıyorum. Karşıyaka’nın asla iddiasız bir takım olması düşünülemez.

Mehmet Demirtaş: Mesut Hoca gitti kavga bitti. Yeşil kırmızılılar nihayet 3 puanla tanıştı. Dileğimiz bu bir başlangıç olsun. Soner hoca ile Atilla Güneş’in bilgi birikimlerine sözümüz yok ancak onlarında son yaşananlardan kendilerine ders çıkarıp oyuncuların takımı yönlendirmelerine önlem almaları çok önemli. Karşıyaka gibi köklü bir kulübün kaderini iç savaşlar değil, başarılar belirler. Başarılarınız daim, yolunuz açık olsun…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

İlgili Haberler

Başa dön tuşu